x

Steen Jørgensen giver sommerens første store rockkoncert

Steen Jørgensen giver sommerens første store rockkoncert

Frontmanden i Sort Sol indtager DR Koncerthuset den sidste fredag i juni.

Når Steen Jørgensen går på scenen i DR Koncerthuset den 26. juni, kan han igen byde publikum velkommen. Der vil være plads til 500 gæster, da aftenen er nøje indrettet efter myndighedernes anvisninger med fokus på behørig afstand og sikkerhed.

”Hele Danmark har i den grad set frem til at kunne opleve musikken og fælleskabet i det levende musikrum, og nu er dagen endelig kommet, hvor vi igen kan opleve live-rockmusik i Koncertsalens smukke rammer,” lyder det i en pressemeddelelse fra Live Nation om Steen Jørgensens koncert.

Repertoiret består af sange fra Steens egen solokarriere, Sort Sol-numre og fortolkninger af numre skrevet af Bob Dylan, Neil Young, Leonard Cohen, Joy Division og Kraftwerk.

Han vil være flankeret af guitaristen Rune Kjeldsen, der har medvirket i grupperne The Young Comets og Kira and The Kindred Spirits og desuden har spillet med blandt andre Sort Sol, C.V. Jørgensen, Hush og Savage Rose.

LÆS OGSÅ: LIVE FRA VA15: Oplev Ericka Jane og The Entrepreneurs

Steen Jørgensen debuterede som frontmand for Sods, det senere Sort Sol i 1979 og har også medvirket i sideprojekt Ginman/Jørgensen. Han har optrådt i diverse film og teaterstykker og udgav i 2013 sit soloalbum ”Standards For Living…”, der blev varmt modtaget af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen.

Billetsalget starter torsdag den 4. juni klokken 10.00. Du kan købe billetter via DR Koncerthusets hjemmeside eller Livenation.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA