x

Paul McCartney om samarbejde med Ringo Starr: "Det er en slags magi"

Paul McCartney om samarbejde med Ringo Starr: "Det er en slags magi"

I anledning af en genudgivelse af 1997-albummet Flaming Pie og singlen "Beautiful Night", som blev lavet med Ringo Starr, fortæller Paul McCartney om, hvordan det var igen at arbejde med Starr. "Det er en slags magi," siger han. 

Paul Mccartney genudgiver albummet Flaming Pie fra 1997 og den dertilhørende single "Beautiful Night", der udkommer på en ny ep. 

Singlen blev lavet i samarbejde med Ringo Starr. I den forbindelse har han givet et interview til GQ Magazine om, hvordan det var igen at arbejde med Starr, som han stort set ikke havde arbejdet med siden The Beatles.

Han beskriver det som "en slags magi" at være tilbage i studiet med Ringo.

"Jeg har sagt til Ringo i årevis, at det ville være fantastisk at lave noget, for vi har aldrig rigtig arbejdet sammen uden for The Beatles," siger McCartney.

 "En aften forslog Jeff (Lynne fra Electric Light Orchestra, red) 'Hvorfor får du ikke Ringo til at komme?' og jeg sagde 'Ok'. Det skete bare."

Han fortsætter: "Jeg havde den her sang "Beautiful Night," som jeg havde skrevet for den del år siden. Jeg har altid kunnet lide den, men følte ikke, at jeg havde den rigtige version af den."

McCartney fortæller, at det med det samme føltes som gamle dage, da de mødtes i studiet. 

"Det gik op for mig, at vi ikke havde gjort det her i lang tid, med at det stadig var komfortabelt, og den stadig var der," siger musiklegenden. 

LÆS OGSÅ: Ringo streamer fra sin 80-års fødelsdag: Oplev bl.a. McCartney og Costello

Parret lavede nogle få ændringer på den orginale sang, men de nød også at jamme så meget, at de endte med at lave flere ting. McCartney fortæller også, at det bragte en masse minder tilbage igen at spille bas, mens Starr spillede trommer.  

"Det er en slags magi. Og for mig og ham bliver det i disse dage ret følelsesladet, som det burde. Det er en utroligt følelsesladet ting," siger MccCartney.

Udgivelserne er en del af serien Paul McCartney Archive Collection, hvor McCartneys solomateriale genudgives. I denne omgang udkommer også 32 bonustracks og en bog med hidtil usete billeder af Linda McCartney, som var fotograf og gift med McCartney i næsten 30 år frem til sin død i 1998.

LÆS OGSÅ: Paul McCartney genudgiver soloplader

Lyt til ep'en nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA