Nyhed

Strøm Festival klar med program

GAFFA.dk - alt om musik

Der vil blandt andet være partybusser, hvor du kan danse iført beskyttelsesdragt og mundbind, når Strøm Festival afholdes i august.

De fleste danske musikfestivaler er i år aflyst på grund af coronavirus.

Men det gælder ikke den elektroniske musikfestival Strøm Festival, som netop har offentliggjort årets program for festivalen, der afholdes den 12.-15. august.


Dog kommer coronavirusset alligevel til at påvirke festivalen, hvis tema i år er coronakrisens påvirkning af det danske elektroniske miljø. Det mærkes også ved, at årets festival bliver afholdt både fysisk og digitalt.  

Festivalen åbner i Dagmar Biograf, hvor de tre elektroniske artister SØS Gunver Ryberg, Schacke og Mr. IRL vil lave originale audiovisuelle værker, der udforsker tilværelsen som kunstner under en karantæne. Værkerne er baseret på originale tracks, som de tre kunstere har skabt i isolation.

LÆS OGSÅ: Strøm Festival aflyser og gentænker sommerens aktiviteter


Derudover giver rapproduceren Lille Høg og den elektroniske altmuligmand Eloq masterclasses og Q&A's, hvor de fortæller om nye produktionsteknikker, som de har udviklet under karantæneperioden. 

På fest-fronten indfører festialen i år en række såkaldte Hurtigbusser. Her bliver man iført beskyttelsesdragt og mundbind fragtet rundt i København, mens man danser til dj's. 

For børn er der digital børnerave med Onkel Reje og P3-værten Thomas Vibe. Og så får børnene også mulighed for selv at prøve kræfter med at lave et track med undervisningsserien Byg Beats med Onkel Reje.


Læs mere her.

ANNONCE