x

VIDEO: Se Lukas Graham optræde i stort amerikansk talkshow

VIDEO: Se Lukas Graham optræde i stort amerikansk talkshow

I går, 25. august, optrådte danske Lukas Graham på et af USA's største talkshows, Good Morning America, men sin nye sang ”Share That Love”.

Og det var første gang, Lukas Graham fik lov til at optræde med sangen, der blev udgivet 21. august, kun fire dage før sin medvirken i talkshowet. Han skriver på sin egen Facebookside: ”At optræde med #ShareThatLove for første gang føles så godt. Tak, Good Morning America” med link til talkshowets facebookside. Hør et klip af hans performance nedenfor.

Sangen ”Share That Love” er måske endnu én af de mange opfordringer, aktørerne i musiklivet udsender lige for tiden, om at vi skal huske at holde sammen og holde af hinanden i en tid, hvor mange er udfordrede; Lukas Graham indbyder i hvert fald til, at man skal ”Lytte til sangen, se musikvideoen og synge med, men mest af alt: DEL. DEN. KÆRLIGHED. Hvor end du er!” Her på redaktionen kan vi kun hjælpe med de to førstnævnte – se en fan-skabt video her:

LÆS OGSÅ: Lukas Graham giver dansk ekstrakoncert i 2021

Medvirkende på sangen er den amerikanske rapper G-Eazy, og du kan læse mere om sangen her. Sidste gang Lukas, hvis rigtige efternavn er Forchhammer, optrådte i amerikansk TV, var i talkshowet Late Night With Seth Meyers i 2018 med sangen ”Love Someone”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA