x

Pretty Maids-forsanger uhelbredeligt syg

Pretty Maids-forsanger uhelbredeligt syg

Ronnie Atkins er ramt af uhelbredelig lungekræft, men ser fremad og lover ny musik

For et år siden meldte Pretty Maids’ forsanger Ronnie Atkins ud, at han var blevet ramt af lungekræft. Han blev omgående sat i behandling for at komme kræften til livs, og han aflyste en lang række koncerter. I februar måned meddelte han på sin facebookside, med stor begejstring, at han igen var kræftfri og ville modtage immunterapi for at mindske risikoen for, at sygdommen ville vende tilbage.

LÆS OGSÅ: Pretty-Maids-sanger ramt af kræft - aflyser koncerter

Men sådan skulle det desværre ikke fortsætte for den 55-årige sanger med det borgerlige navn Paul Christensen. I går skrev han på sin Facebook-side, at kræften desværre har spredt sig, og at han allerede i tiden omkring påske i år fik at vide, at kræften havde ramt stadie fire, hvilket betyder, at kræftsygdommen er uhelbredelig.

På trods af disse sørgelige udmeldinger har Ronnie Atkins dog ikke tænkt sig at sætte sig ned og lade livet passere, men vil hellere sørge for at det bedste ud af sin sidste tid:

"Nu var der to veje, jeg kunne vælge at gå! Jeg kunne sætte mig ned i et hjørne og drukne i selvmedlidenhed (hvilket jeg går ud fra, at jeg gjorde i et stykke tid) eller jeg kunne prøve at fortsætte med at leve og gøre, hvad jeg er bedst til, og jeg valgte det sidste," skriver Ronnie Atkins på sin Facebook-side og lover desuden ny musik i den nærmeste fremtid:

LÆS OGSÅ: Velkommen tilbage, Pretty Maids

"Med stor opbakning fra min familie og nære venner besluttede jeg mig for at fortsætte med at skrive musik og tekster, ligesom jeg havde en masse ideer/sange, jeg gerne ville have ud af mit system. Så det er, hvad jeg har gjort on/off de seneste par måneder."

Ronnie Atkins var med til at stifte Pretty Maids i 1981 og har siden haft stor international succes med hardrock-bandet, blandt andet i Sverige, Tyskland og Japan.

Sidste år spillede Pretty Maids desuden en koncert på årets Copenhell-festival, som blæste vores anmelder fuldstændig omkuld. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA