Nyhed

Magtens Korridorer annoncerer nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

Club Promise er på gaden 16. april

Magtens Korridorer annoncerer, at de den 16. april udgiver deres ottende studiealbum, Club Promise. Udgivelsen bliver opfølgeren til Halvt til helt fra 2018.

Bandet begyndte indspilningerne for to år siden, og siden er udgivelsen blevet udsat flere gange grundet corona-pandemien. Titelnummeret udkom på single i oktober 2020.


"Det har været en usædvanlig lang proces, hvor vi til gengæld har haft tid til at indspille sangene i mindre hold med pauser ind i mellem. Det har været en god proces med plads til at ændre hist og pist og til eftertanke. Men det er også virkelig dejligt, at den endelig kommer ud nu", siger guitarist Niklas Schneidermann i en pressemedddelelse.

De første optagelser fandt sted i Stockholm, og siden har bandet optaget musikken både dér og i København i selskab med den slovenske producer Zed Simon, som især er kendt for sit samarbejde med Kent. Også danske Søren Mikkelsen, der tidligere har arbejdet med bandet, har været involveret som producer. Resultatet er ifølge gruppens pladeselskab Universal "blevet et mere luftigt og måske ligefrem lækkert og indbydende lydbillede fra et rockband med stort R".

Udgivelsesdatoen den 16. april vil af mange være kendt som Dronning Margrethes fødselsdag, og albummet skulle ifølge bandet da også være ganske feststemt, også selvom der ikke har været mange fester det seneste år – heller ikke for dronningen.


Bandet indleder sin ligeledes udsatte turné med det nye album den 28. oktober i Portalen i Greve.

LÆS OGSÅ: Magtens Korridorer drager på turné

Varm op med titelsangen, "Club Promise":

 

ANNONCE