x

Taylor Swift udsender den nye, gamle sang "You All Over Me (from the Vault)"

Taylor Swift udsender den nye, gamle sang "You All Over Me (from the Vault)"

Et ikke tidligere udsendt nummer skrevet til 2008-albummet Fearless

Taylor Swift har netop udgivet endnu en sang fra sit kommende, genindspillede album Fearless (Taylor's Version), denne gang en sang, der aldrig er blevet udsendt før. Sangen hedder ”You All Over Me (from the Vault)” og byder på gæstevokal fra countrypopsangeren Maren Morris.

Swift offentliggjorde sidste år, at hun ville genindspille alle sine seks første album, efter at pladeselskabet, som udgav dem, Big Machine Records, var blevet købt af forretningsmanden og Justin Bieber-manageren Scooter Braun, som Swift har ligget i en længerevarende fejde med. Senere solgte Scooter Braun selskabet videre til et investeringsselskab.

I begge tilfælde forsøgte Swift efter eget udsagn selv at købe rettighederne til sine plader tilbage, men uden at kunne få en aftale med sælgerne. Og derfor besluttede hun sig for at genindspille pladerne for ad den vej at genvinde kontrollen over sine egne sange. Pladerne bliver udvidet med nye versioner af sange, som Swift skrev i forbindelse med de respektive plader, men som alligevel ikke kom med på dem af forskellige årsager, og ”You All Over Me (from the Vault)” er et af disse numre.

Swift har samtidig udgivet Elviras remix af ”Love Story”, endnu en genindspining af en sang fra Fearless, et nummer, der i sin tid var første single fra albummet fra 2008 og blev et stort hit. Den nye version udkom i februar og altså nu i et remix.

Den nye version af Fearless kommer til at indeholde i alt hele 26 sange og udkommer den 9. april.

GAFFAs anmelder var i sin tid lidt mellemfornøjet med Fearless, og det blev til tre stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Country i ung poppet indpakning

Hør ”You All Over Me (from the Vault)”:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA