x

Dansk koncertdato og ny single fra A Place To Bury Strangers

Dansk koncertdato og ny single fra A Place To Bury Strangers

Nye medlemmer, ny musik, snart en ep ‒ og så en masse livekoncerter

Det amerikanske post-punk-/støjrockband A Place To Bury Strangers har i dag udgivet singlen ‘’End of the Night’’ med en tilhørende musikvideo. I samme omgang afslører gruppen, at de tager Europa rundt på deres Let’s See Each Other-turne næste år, og de spiller i den forbindelse i Pumpehuset i København den 11. april 2022. 

Den nye single leder op til udgivelsen af gruppens ep Hologram, der udkommer d. 16. juli. Ep’en er den første A Place To Bury Strangers-udgivelse fra Frontmanden Oliver Ackermanns nye pladeselskab Dedstrange. Gruppen, der blev dannet i 2002, har udgivet hele seks studiealbum og 12 ep’er i sin levetid. En af deres store fans er Trentemøller, der tidligere har remixet deres nummer "Never Coming Back" og ofte er blevet set iført en A Place To Bury Strangers-T-shirt.

Bandet har haft flere udskiftninger siden begyndelsen for snart 20 år siden. I den seneste konstellation er Ackermanns barndomsven John Fedowitz bandets bassist, og Sandra Fedowitz er gruppens trommeslager. Det er dermed en helt ny lineup, gruppen præsenterer, når de giver koncerter næste forår. 

Holograms fem numre er skrevet og produceret i isolation af Ackermann under pandemien, og ‘’End of the Night’’ er det første nummer, der er lavet i samarbejde med de nye bandmedlemmer.

Billetsalget til koncerten starter torsdag 22. april kl. 11.00, og billetterne kan købes via Live Nation og Ticketmaster.  

Billetterne koster 180 kroner + gebyr.

LÆS OGSÅ: Suede på Danmarksturné i 2022 

Hør den nye single ‘’End of the Night’’ og se musikvideoen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA