Nyhed

Paul Kalkbrenner spiller show i Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Den tyske technomusiker Paul Kalkbrenner giver koncert i Tap1 i København lørdag 4. december

Sidst Paul Kalbrenner gæstede Danmark tilbage i 2019, optrådte han i et udsolgt Studie 1 i DR Koncerthuset med en koncert, som GAFFA tildelte fem stjerner.

”Aftenens koncert var medrivende, drømmende, energisk og særlig. Alle havde, for anmelderen at se, en super oplevelse og gik glade fra DR Koncerthuset videre til det københavnske natteliv,” lød det i vores anmeldelse.

LÆS OGSÅ: Tysklands elektronik-musikmester leverede varen

Musikeren er i øvrigt kendt for at arbejde yderst live på scenen trods musikkens elektroniske elementer.


Paul Kalkbrenner albumdebuterede i 2011, og hans seneste album er det anmelderroste Parts of Life fra 2018.

I 2008 medvirkede Paul Kalkbrenner i den populære tyske film, Berlin Calling, der med Kalkbrenner i hovedrollen som dj’en Martin "DJ lckarus" Krakows fortæller historien om Ickaruses op- og nedture i det hektiske Berlin. Filmen og dens soundtrack, som er skabt af Kalkbrenner, fik flotte anmeldelser, var på plakaten i tre år i træk i biografen Kino Berlin – hvilket er tysk rekord – og var med til at bane vejen for den tyske producers berømmelse. I øvrigt er han storebror til en anden populær tysk producer og dj, Fritz Kalkbrenner, som han indspillede sit største hit med, "Sky and Sand", der også stammer fra Berlin Calling-soundtracket.

På denne aften i TAP1 bliver der sat et begrænset antal billetter i salg til en visning af en directors cut-udgave af Berlin Calling, inden Paul Kalkbrenner går på scenen.

Billetsalget begynder 3. september klokken 10 via ticketmaster.dk

LÆS OGSÅ: PAUL KALKBRENNER-INTERVIEW: – Jeg er en lejlighedskunstner, ligesom Goethe


Varm op med et sæt fra festivalen Tomorrowland i Belgien i 2018:

ANNONCE