Nyhed

Nyt digitalt samarbejde med Grammy-vinder hylder digitale talenter

GAFFA.dk - alt om musik

Det danske softwarefirma Unity er gået sammen med Grammy-vinderen Common om at hylde digitale talenter, som bruger 3D i real-tid til at skabe en positiv forskel

Det digitale samarbejde er startet med en ny pris. Imagine-prisen hedder den, og den skal sætte fokus på, at endnu flere unge på tværs af sociale skel kan få lov til at prøve kræfter med 3D i real tid, RT-3D.

Common er både multikunstner, aktivist og Grammyvinder, og samarbejdet med Unity er officielt lanceret i anledning af den virtuelle én-dagsbegivenhed Unity for Humanity, hvor der skal sættes fokus på, hvordan ny teknologi kan gøre en forskel for klima og samfund.


I en pressemeddelelse fortæller Jessica Lindl, VP for Social Impact hos Unity, at de "er begejstrede for samarbejdet med Common. At de ser til, at han kan være med sikre bedre adgang til 3D-udviklingsværktøjer i realtid, og inspirere den næste generation til at skabe indhold, der kan gøre verden til et bedre sted."

Men ud over, at Common skal være talsperson for Unitys projekt, vil Unity yde støtte til Commons kreative kunstskole, Art in Motion, som ligger i det sydlige Chicago. Formålet her er at støtte elevernes digitale kompetencer inden for RT 3D-udvikling, programmering og design, så de på den måde bliver bedre rustet til fremtidens arbejdsmarked.

I pressemeddelelsen siger Jessica Lindl:


”Uddannelse skal være tilgængelig for alle, og alle elever – uanset baggrund og postnummer – skal have mulighed for at udnytte deres faglige og kunstneriske potentiale. Det er Common og Unity helt enige om – og dette samarbejde er netop udtryk for den klare holdning.”

LÆS OGSÅ: Tag højttaleren rundt om nakken

ANNONCE