Nyhed

Lorde udgiver to nye sange - hør dem her

GAFFA.dk – alt om musik

”Helen of Troy” og ”Hold No Grudge” bliver føjet til Solar Power

Lorde har netop sluppet to nye sange, der vil være at finde på den digitale udgave af sangerens tredje album Solar Power, der udkom tilbage i august. Hør de to bonustracks ”Helen of Troy” og ”Hold No Grudge” nedenfor. Om de to nye udgivelser har Lorde udtalt følgende i en pressemeddelelse, citeret i Pitchfork:

"Disse sange var sjove udforskninger på albumrejsen. De passede ikke helt ind på tracklisten af ​​en eller anden grund, men de er begge store sange."


Solar Power er således udkommet i en deluxe-udgave, hvor de to nye numre er at finde. Albummet kan på mange måder ses som en hyldest til Moder Jord og det simple liv. Albummet blev modtaget med fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, der bemærkede, at den newzealandske sanger, der også går under det borgerlige navn Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, har fundet mere sjælefred på dette album, hvor man kan høre mere ”solskinsglade” sange end tidligere set.

Lorde har desuden udgivet fem sange fra Solar Power på det gamle New Zealandske sprog Māori, også kaldet te reo. Ep’en med de fem sange hedder Te Ao Mārama, og alt overskuddet fra salget af den går til velgørende formål på New Zealand.

Det er ikke mange dage siden, der sidst var nyt fra Lorde-lejren. Hun udgav den 2. november en musikvideo til Solar Power-nummeret ”Fallen Fruit”. Det er et klimaaktivistisk nummer, og videoen er helt i tråd med sangens budskab. Se den her.


Lorde debuterede i 2013 med albummet Pure Heroine, der blandt andet indeholdt gennembrudshittet "Royals", og fulgte det op i 2017 med Melodrama. Begge album blev store globale succeser og har herhjemme streamet til guldcerticering.

LÆS OGSÅ: LORDE-INTERVIEW: Hvordan jeg overlevede at være teenagestjerne

ANNONCE