x

Bestil officielle bootleg-udgivelser med Pearl Jam

Bestil officielle bootleg-udgivelser med Pearl Jam

Den 8. februar starter Pearl Jam deres verdensomspændende turné, der følger udgivelsen af bandets seneste udspil ”Riot Act”. Og ligesom med deres seneste verdensturné i 2000 planlægger gruppen at give deres fans et holdbart minde.

Således kan man på deres hjemmeside indtil videre bestille koncerterne fra Australien og Japan, i alt 15 koncerter. Måden, det bliver gjort på, er som følgende: dagen efter den koncert, man har bestilt, er blevet afholdt, kan man på en, for andre, lukket side downloade koncerten i uredigeret mp3-version. 15 til 20 dage efter koncerten modtager man en redigeret optagelse på en dobbelt-cd med specielt designet cover.

Tilbuddet gælder for alle; medlemmer af Pearl Jams fanklub får dog to dollars rabat per album, der ellers koster 14,98 dollars. Der er indtil videre ikke nogle planer om at udsende udgivelserne på regulær vis.

Efter koncerterne i Australien og Japan tager bandet en kort pause, inden de starter en nordamerikansk turné med i alt 48 stop. Og derefter formodes der, at bandet drager til Europa for at turnere.

I øvrigt kan det nævnes, at der den 11. februar udsendes endnu en single fra ”Riot Act”. Valget er faldet på ”Save You”, og dertil følger den ikke tidligere udgivne sang ”Other Side”.

På ovenstående link er der også mulighed for at se musikvideoen til ”Save You”.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA