x

5-dobbelt The Beatles-dvd udsendes den 31. marts

5-dobbelt The Beatles-dvd udsendes den 31. marts

Den 31. marts udsendes dokumentarserien "The Beatles Anthology" på dvd. Seriens otte afsnit blev for otte år siden vist i tv, og det blev også til udgivelsen af en tre-dobbelt cd, der blandt andet indeholdt de første "nye" Beatles-sange i 25 år, "Free As A Bird" og "Real Love".

Dvd-udgivelsen består af fire diske med hele dokumentarprogrammet på i alt 10 timer samt en femte disk med 81 minutters ekstra materiale, hvoraf det meste ikke tidligere har været tilgængeligt.

Dvd'en indeholder optagelser af Paul, George og Ringo, hvor de jammer sammen i pauserne til optagelserne af antologien. Gennem en periode på 12 måneder blev denne session samt andre sammenkomster filmet, da de tre Beatles-medlemmer mødtes privat i Abbey Road-studierne. De indeholder også optagelser af trioen fra studiet under indspilningerne af "Free As A Bird" og "Real Love", samt ikke tidligere viste optagelser af den sidste jam- session med Paul, George og Ringo, hvor de spiller andres materiale.

David Munns fra pladeselskabet EMI udtaler: “Vi er utroligt glade for at kunne udgive "The Beatles Anthology" på dvd, der fortæller historien om deres liv og karrierer. Det har altid været en god serie, og dvd’en med det ekstra materiale bliver et vigtigt supplement til alle musikelskeres og Beatles-fans' samlinger - med den får man et privat og fascinerende kapitel til historien, der fortsat tryllebinder verden".

"The Beatles Anthology"-dvd-sættet har fået genoprettet billedkvalitet og ny mastering af lyden, i blandt andet 5.1 surround sound og et nyt stereo PCM-soundtrack.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA