x

Norah Jones-koncert netop udgivet på dvd

Norah Jones-koncert netop udgivet på dvd

Den yderst elegante Norah Jones har netop udsendt dvd'en "Live In New Orleans" og giver derved sit enorme publikum et tiltrængt nyt fix. Koncerten er optaget på House Of Blues i New Orleans den 24. august sidste år med den 23-åriges band Her Very Handsome Band, der består af Adam Levy på guitar, Lee Alexander på bas og Andrew Borger på trommer.

Tracklisten til den intime koncert ser således ud:

"Cold, Cold Heart"
"Nightingale"
"One Flight Down"
"Seven Years"
"Feelin' The Same Way"
"Comes Love"
"Something Is Calling You"
"Come Away With Me"
"What Am I To You?"
"Painter Song"
"Lonestar"
"I've Got To See You Again"
"Bessie Smith"
"Don't Know Why"
"Tennessee Waltz"

samt den flotte musikvideo til "Come Away With Me". På Norah Jones' officielle hjemmeside er der også mulighed for at høre live-sange i mp3-format indspillet på House Of Blues i Chicago.

Jones' debutalbum "Come Away With Me" fra starten af 2002 ligger i øvrigt i denne uge på førstepladsen på den amerikanske albumhitliste. Dette faktum må tilskrives sangerindens store høst ved dette års amerikanske Grammy-prisuddeling, hvor hun gik hjem med hele otte priser. Siden sidste uges hitliste er der blevet langet 621.000 eksemplarer af "Come Away With Me" over de amerikanske diske. Salget har således taget til med en stigning på 300 procent.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA