x

Robbie Williams flopper i USA - pladeselskabs aktier styrtdykker

Robbie Williams flopper i USA - pladeselskabs aktier styrtdykker

Den vildt populære Robbie Williams, som har storhittet over det meste af Europa med singlen "Feel", flopper stort i USA. Pladen "Escapology", som heller ikke har fået de bedste anmeldelser (bl.a. kun to stjerner i GAFFA), men som dog sælger o.k. i Europa, har kun solgt 21.000 eksemplarer i dens første uge i USA. Det betyder, at pladen går ind som summer #43 på Billboardlisten. Ikke specielt imponerende for den ellers så selvtilfredse Williams. I forlængelse af nyheden om Robbies flop faldt hans pladeselskab EMI’s aktier derfor med 10 procent på Londons børs.

Til gengæld skal det lige nævnes, at den mangedobbelte Grammy-vinder Norah Jones netop har rundet 9 millioner solgte album på verdenplan. Ikke dårligt af Ravi Shankars jazzede datter. Et imponerende tal, hun nok ikke havde nået, hvis hun havde spillet farmands instrument - sitar - i stedet for klaver.

Robbie Williams gæster Danmark og Parken d. 25. juli, hvor der er udsolgt, men mulighed for at skrive sig på venteliste. Så med lidt held kan du stadig nå at se den floppende storsælger - set efter, hvor i verden man befinder sig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA