x

Retssag mod Tommy Lee indledt

Retssag mod Tommy Lee indledt

Som du tidligere har kunnet læse her på GAFFA.dk, er den gamle Mötley Crüe-trommeslager Tommy Lee blevet sagsøgt for uagtsomhed i forbindelse med et barns druknedød d. 16 juni 2001. Dødsfaldet skete i forbindelse med en fødselsdag, som Lee afholdt for sin og eks-konen Pamela Andersons søn, Brandon.

Forældrene til den afdøde dreng, skuespilleren Ursula Karven og TV-produceren Daniel Karven-Veres, anklager Tommy Lee for at være uopmærksom i forbindelse med poolbadningen ved børnefødselsdagen og for kun at give sit eget barn redningvest på. Afdødes forældre, der ikke selv var til stede ved festen, havde sendt deres barn med en tysk udvekslingsstudent.

"Hvis der kun havde været mig til at se efter børnene, havde det været mit problem, men alle børnene kom med voksne, som skulle holde høje med dem," forklarede Lee til domstolen, som netop har indledt retssagen mod Lee.

Dødsfaldet skete, efter at den tyske udvekslingsstudent havde overladt ansvaret til en anden børnepasser og derefter var taget af sted. Udvekslingsstudenten er nu forsvundet og kan derfor ikke deltage i retssagen.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA