x

Ny Pearl Jam-live-dvd sat til salg

Ny Pearl Jam-live-dvd sat til salg

Den 6. december sidste år gav Pearl Jam en forsmag på deres nuværende turné, en koncert, der nu kan erhverves på dvd fra bandets officielle hjemmeside. Koncerten på det lille spillested Showbox i hjembyen Seattle blev optaget af samme kamerahold, der filmede bandets forrige turné, hvilket dengang medførte dvd’en ”Touring Band 2000”.

Som tidligere skrevet her på siden bliver samtlige koncerter optaget og solgt på cd via hjemmesiden. Der har indtil nu ikke været nogle planer for regulær udgivelse af disse koncerter, men den 10. juni udsendes koncerten fra Perth i Australien den 23. februar og koncerten fra den 3. marts i Tokyo, Japan. To koncerter fra den amerikanske del af turnéen vil senere på året også være at finde i musikbutikker. Yderligere kan det nævnes, at samtlige koncerter også bliver optaget af et kamerahold, så flere dvd’er er muligvis i vente.

Bandet afsluttede første del af deres turné i lørdags med en 36 sange lang koncert i Pennsylvania, der varede tre timer og 22 minutter, bandets længste koncert til dato. Den 28. maj forsætter turnéen med koncerter i Amerika. Der er i skrivende stund ikke planlagt nogle koncerter i Europa.

Dvd’en kan købes herfra for 15 dollars.

Sætlisten ser således ud:
"Small Town"
"Off He Goes"
"Thumbing My Way"
"Thin Air"
"Breakerfall"
"Green Disease"
"Corduroy"
"Save You"
"Ghost"
"Cropduster"
"I Am Mine"
"Love Boat Captain"
"Gods' Dice"
"1/2 Full"
"Daughter"/"War" (originalt af Edwin Starr)
"You Are"
"Rearviewmirror"

1. sæt ekstra numre:
"Bu$hleaguer"
"Insignificance"
"Better Man"
"Do The Evolution"
"Yellow Ledbetter"

2. sæt ekstra numre:
"Soon Forget"
"Don't Believe In Christmas" (originalt af The Sonics)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA