x

GAFFA.dk anmelder løs fra sommerens koncerter og festivaler

GAFFA.dk anmelder løs fra sommerens koncerter og festivaler

Selv om der ved første øjekast kan synes at herske en vis feriestemning i sommerens koncertudbud, er der faktisk en del koncerter i den kommende tid, foruden naturligvis de mange festivaler.

GAFFA.dk holder ikke ferie, og derfor fortsætter vi - netop hjemvendt fra Roskilde og Midtfyns Festival - rundt i det musikalske sommerland med notesblok og linse. Således er vi allerede klar til at anmelde det legendariske amerikanske industrialband Ministry (billedet) på Vega i København i aften. I øvrigt bandets første indendørs koncert i Danmark nogensinde. Og vi bliver hængende og anmelder Tricky, triphop-guruen, der blev sur og så glad igen, der optræder sammesteds i morgen. Til begge koncerter er der i øvrigt endnu ledige billetter, så du har stadig muligheden for at vurdere, om du er enig med GAFFA.dk’s anmelder.

I weekenden indledes Grøn Koncert-turnéen med navnene Suede, TV-2, Lars H.U.G., Junior Senior, Carpark North, Mew og Malk de Koijn. GAFFA.dk er med.

Og vi fortsætter. På søndag, d. 13. juli indtager Rolling Stones Parken, og GAFFA.dk er naturligvis med på første række. Og herefter går det videre med koncerter med legendariske rocknavne navne som The Pretenders og Patti Smith, der begge gæster både Train i Århus (27. juli og 5.august) og Vega i København (28. juli og 6. august). GAFFA.dk er naturligvis til stede ved Århus-koncerterne, så københavnerne kan være godt forberedt.

6.-10. august er der Skanderborg Festival, og her er GAFFA.dk også med for at anmelde koncerter med bl.a. Moby og Robert Plant.

Og dette er blot et udpluk af de koncerter, vi anmelder de næste par måneder.

GAFFA.dk fortsætter naturligvis med daglige nyheder og cd-anmeldelser sommeren over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA