x

Mariah Carey spiller socialrådgiver

Mariah Carey spiller socialrådgiver

Man skulle ellers have troet, at anmeldelserne af Mariah Careys præstationer i film som "The Bachelor" og "Glitter" ville have været nok til at afskrække enhver fra at arbejde sammen med hende igen. Men nu er sangerinden aktuel i en ny film, og denne gang spiller Carey hverken en falleret eller en kommende sangstjerne.

Mariah Carey har nemlig fået rollen som socialrådgiver i filmen "Push", der netop er blevet vist for et publikum for første gang til Sundance-festivalen. Filmen handler om en 16-årig særdeles overvægtig pige, der er blevet gjort gravid to gange af sin far og mishandlet af sin mor, og den dystre film er indtil videre blevet positivt modtaget.

Magasinet Daily Variety kaldte filmen "modig og kompromisløs" og refererede til Mariah Careys præstation som en af filmens mange dejlige overraskelser. Filmen er baseret på en bestseller af forfatteren Saphhire og er instrueret af Lee Daniels, der var en af producerne bag den Oscar-vindende film "Monster's Ball".

Carey er ikke den eneste musiker, der medvirker i filmen. Også Lenny Kravitz dukker op undervejs som en sygeplejer, der hjælper til under fødslen af hovedpersonens andet barn.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA