x

Are We Brothers? med flere til Paris

Are We Brothers? med flere til Paris

På tirsdag den 27. januar deltager de fire danske bands i det tredje Spot On Denmark-arrangement i Paris. Det er arrangeret af Music Export Denmark og Dansk Rock Samråd (ROSA), men det er franske branchefolk og presse, der har udvalgt de fire bands efter den såkaldte MXD-model. Spot On Denmark udspringer af den århusianske Spot Festival, og bliver afviklet som én-dags-festivaler og showcases rundt omkring i Europa, for eksempel på branchefestivaler som Popkomm eller Sonic Visions.

- Tilmeldingerne fra branche og medier løber stadig ind, men vi ved allerede nu, at der er forhåndsinteresse for et par af de bands, der er med på SPOT On Denmark-plakaten fra både pladeselskabs-, distributions- og booking-side. Det skyldes bl.a. radiostationen Radio Nova. Radio Nova er nemlig blevet mediepartner på SPOT On Denmark-aftenen og laver både foromtaler og dækker koncerten, fortæller Lisa Marxen, der er projektkoordinator for MXD. Radio Nova er en privat radiostation, som har fokus på ny musik og dækker de større franske byer. De var også repræsenteret på Spot Festival 2008.

Alle fire bands har i øvrigt udgivet en plade i 2008. Are We Brothers?, der udspringer af Gypsies, debuterede med sin selvbetitlede skive, som fik fire stjerner i nærværende musikmagasin. Det samme gjorde No And The Maybes for sin selvbetitlede debut fra sidste år.

GAFFA dækker koncerterne på klubben La Maroquinerie i Paris (der har en kapacitet på 500 gæster) med reportager, foto og interviews, som du kan finde i midten af næste uge her på GAFFA.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA