x

Trentemøller spiller i Danmark

Trentemøller spiller i Danmark

Danske Anders Trentemøller er et efterspurgt navn på den elektroniske scene både her i landet såvel som internationalt, men imellem koncerter i London og Frankfurt er der blevet plads til en tur til hjemlandet. Den 12., 13. og 14. februar indtager Anders Trentemøller således scenen i Vejle, Århus og Odense med sit dj-sæt, og desuden byder hans Danmark Tour også på navne som Kasper Bjørke i Århus og Djuna Barnes i Odense.

Trentemøller har udgivet to kritikerroste albums "The Last Resort" fra 2006, der førte til P3 guld, og "The Trememøller Chronicles" fra 2007, han har lavet et utal af forskellige remixes og spillet live i et tætpakket telt på Roskilde Festival, og nu er turen igen kommet til Danmark.

Trentemøllers Danmarksturné er blevet til i et samarbejde mellem Koskenkorva Vodka og Present Århus. Det populære elektroniske musikfænomen spiller torsdag den 12. februar i Torvehallerne i Vejle, fredag den 13. februar på Train i Århus, og lørdag den 14. februar 2009 på Posten i Odense. Alle steder åbnes dørene kl.22.00.

Billetterne fås enten i døren, hvor prisen er 145 kroner eller i forsalg, hvor prisen er 120 kroner, på følgende www-adresser: Billetnet.dk, Vejle. Gaffabillet.dk, Århus og Fynbilletten.dk, Odense.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA