x

Coldplay slipper for Grammy-stævning

Coldplay slipper for Grammy-stævning

Som vi skrev på GAFFA.dk i går, havde Joe Satriani og hans advokater planer om at opsøge Coldplay i forbindelse med søndagens Grammy-uddelinger – måske ligefrem crashe ind i en eventuel takketale – og overrække dem et søgsmål i forbindelse med retssagen, hvor Satriani anklager gruppen for at have stjålet væsentlige dele af hans instrumentalnummer ”If I Could Fly” til storhittet ”Viva La Vida”. En sang, der er nomineret til en Grammy i kategorien ”årets sang”.

Men nu har Satriani besluttet at skåne Coldplay. Gruppen har nemlig hyret nogle nye amerikanske advokater, og de er ifølge Satrianis advokat Howard King lettere at danse med end deres tidligere britiske advokater.

”Coldplay har hyret et af de fineste firmaer i underholdningsbranchen (inden for advokatvirksomhed, red) i Californien, hvilket formodentlig er godt for alle,” udtaler King til Music Radar og fortsætter:

”Deres nye advokatfirma har en god forståelse af styrkerne og svaghederne ved anklagerne. Det vil råde bandet til at komme til en hurtig og retfærdig løsning på sagen.”

Howard King siger videre: ”Vi har prøvet at komme i dialog med Coldplay. Deres britiske advokater sagde, at der ikke var noget at diskutere. Og da vi lagde sag an mod dem, nægtede de at modtage stævningen.”

Howard King tilføjer drilsk: ”Vi håber, Joe Satrianis sang vinder en Grammy. Vi håber, han får en god Grammy-aften.”

Grammy-showet finder sted 8. februar i Staples Center i Los Angeles, og det bliver 51. gang, at de prestigefyldte musikpriser bliver uddelt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA