x

Balstyrko live-debuterer til DMA

Balstyrko live-debuterer til DMA

Når Danish Music Awards afvikles 28. februar, er der naturligvis masser af musik på programmet, og nu kan arrangørerne afsløre, at et af de optrædende navne til showet vil optræde live for første gang. Det drejer sig om trioen Balstyrko, der vil gå på scenen sammen for første gang til DMA, tre dage før udgivelsen af deres debutalbum.

Balstyrko debuterer nemlig 3. marts med albummet "Jagten Paa Noget", og selvom det er gruppens første udgivelse, så er folkene bag langt fra debutanter. Trioen består nemlig af Blæs Bukki med en fortid i blandt andet Malk de Koijn og Bikstok Røgsystem, Ane Trolle, der tidligere har samarbejdet med blandt andet Trentemøller og været med i grupper som JaConfetti og Trolle//Siebenhaar - sidstnævnte har i år sikret Ane Trolle DMA-nomineringer for Årets Kvindelige Kunstner og Årets Pop Album - og Ormen, der har arbejdet som producer i electronica-duoen Melk og siden på eftertragtede 7"-udgivelser, som han laver i samarbejde med Alberte.

Debutalbummet ventes derfor med megen nysgerrighed, men har man billet til DMA kan man altså få en forsmag på musikken, før albummet udsendes. Der er fortsat ledige billetter til showet, som også byder på liveoptræden med Sys Bjerre, Mike Sheridan (feat. Nikolaj Rasted + surprise), Peter Sommer og Veto.

Anders Breinholt er vært ved DMA09, der lørdag den 28. februar i Glassalen i Tivoli afholdes for 21. gang, og billetter kan købes via GAFFA Billet.

 

Fakta om DMA09

·         DMA09 afholdes lørdag den 28. februar kl. 20:00 i Glassalen i Tivoli. Dørene åbner kl. 18:30.

·         Der uddeles priser i 22 kategorier – herunder otte forskellige musikalske genrekategorier fra børneudgivelser til electronica.

·         DMA09 omfatter i alt 89 nomineringer fordelt på 52 forskellige kunstnere.

·         Mere end 46 procent af de nominerede kunstnere er kvinder eller har kvinder som frontfigurer

·         En fjerdedel af de nominerede kunstnere er debutanter

·         Det er 21. gang pladeselskabernes brancheorganisation IFPI Danmark afholder arrangementet

·         Siden 2001 har festlighederne været afholdt under navnet ”Danish Music Awards”. Indtil da hed prisen ”Dansk Grammy”

·         Løbende nyheder og konkurrencer på www.dma09.dk

·         Officiel radiopartner: Nova FM (SBS) www.novafm.dk

·         Officiel lydpartner: JBL/Harman International www.jbl.com

·         Billetsalg: Fra mandag den 2. februar kl. 10 på www.gaffabillet.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA