x

Nine Inch Nails til Roskilde

Nine Inch Nails til Roskilde

Roskilde Festival er nu klar med endnu et hovednavn til årets festival i form af Nine Inch Nails. Det skriver dr.dk i dag. Der har tidligere på året været snak om, at den igangværende turné kunne være bandets sidste, og dermed er det altså lidt af et scoop, at det er lykkedes arrangørerne at få Trent Reznor tilbage til Danmark.

Sidst Nine Inch Nails gæstede Danmark var i 2007, hvor man kunne opleve dem i Store Vega. Men denne gang skal de altså en tur til Roskilde, hvor man også kunne høre dem i 2000. Bandet tager på en amerikansk turné til maj sammen med Jane's Addiction og Street Sweeper (hvor blandt andet Tom Morello) medvirker. Men den turné afsluttes 12. juni, og der er lige nu ingenting der tyder på, at de to bands også skal med til Europa.

Så lige nu må vi altså "nøjes" med Nine Inch Nails, hvilket absolut ikke gør noget, da bandet i årevis har været en garant for hårdtslående og intense shows, og skulle dette blive sidste gang, man får lov til at opleve dem live, så er Roskilde Festival bestemt ikke det værste sted, det kan ske.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA