x

Fedde Le Grand til Aalborg

Fedde Le Grand til Aalborg

Tendensen med dj-events, hvor berømte dj's sætter brand i dansegulvet på meget store steder, griber om sig i Danmark. Efter flere succesfulde events i Parken og et kommende med Tiësto, melder Aalborg sig nu også på banen.

Her har man fået fat i den særdeles populære hollandske dj Fedde Le Grand, som 4. september vil sætte fut i Gigantium.

Fedde Le Grand, som rent faktisk er døbt dette navn og blev født i 1977, brugte det meste af sin ungdom på at øve sig som dj og mikser. Det var på sin hjemmecomputer i soveværelset, at han skabte sit store gennembrud, "Put Your Hands Up 4 Detroit", der blev et kæmpehit i 2007. Blandt andet nåede nummeret toppen af den engelske singlehitliste.

Fedde Le Grand har også et godt øje til danske sangerinder. Han har både remixet Camille Jones' "The Creeps" og Ida Corrs "Let Me Think About It", og begge sange blev kæmpehits i 2007, ikke mindst i England.
 
I dag er Fedde Le Grand resident dj på den velansete klub Pacha på Ibiza, og over de sidste år har han været hovednavn på nogle af verdens største musikbegivenheder og festivaler. Blandt andet Roskilde Festival 2008, hvor hans koncert faktisk blev afbrudt i en halv time grundet for meget pres på publikumstilstrømningen i teltet.

Begivenheden arrangeres af de samme folk, som også stod bag den stort anlagte event Sensation i Parken i november 2008. Arrangørerne lover "Nordjyllands største elektroniske fest nogensinde". Showet byder på spektakulært lysshow, herunder laserlys, dansere, vj's fra Berlin og andre gæster. Blandt andet optræder den danske dj Rune RK, ligesom Fedde Le Grands to danske sangerinder-venner, Camille Jones og Ida Corr, måske ikke helt overraskende, også vil kigge forbi og deltage i løjerne.

Billetsalget er netop gået i gang på Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA