x

Pudsige duoer på Bornholm

Pudsige duoer på Bornholm

Projektet Udenfor Sæsonen startede sidste år som en del af Bornholms Kulturuge med Steffen Brandt som kunstnerisk leder i samarbejde med Bornholms Amts Kulturkoordinator samt ROSA (Dansk Rock Samråd).

I morgen løber arrangementet af stabelen for andet år i træk med tre nye duo-konstellationer: Steffen Brandt og violinisten Harald Haugaard, Halfdan E og Randi Laubek, samt Sebastian og Lise Westzynthius (billedet).

Målet er, ifølge ROSA, at give musikere og publikum lejlighed til at møde hinanden i mere intime rammer end på storbyernes mega-scener, og at genopdage en form for autentisk musikoplevelse. Samtidig giver det musikerne mulighed for at indgå i nogle uventede sammenhænge og fremvise nye sider af deres udtryk, når de skal fortolke egne samt duo-makkerens numre.

Med sin optræden på Bornholm vender Sebastian tilbage til solistrollen efter 10 års pause. Den danske sangskriver, der har et hav af klassikere på samvittigheden, spiller sammen med Lise Westzynthius, hvis solodebut "Heavy Dream" i starten af i år blev nomineret til både en Danish Music Award og musikkritikernes pris Steppeulven.

Udenfor Sæsonens kunstneriske leder Steffen Brandt, som sidste år optrådte med Tina Dickow, vender i år helt om på tallerkenen og spiller med violinisten Harald Haugaard. Haugaard er en del af duoen Haugaard og Høirup, der er verdenskendt i folk-kredse.

Endelig spiller multimusikeren og producenten Halfdan E., bl.a. kendt for sit samarbejde med Dan Türell, sammen med den originale sangerinde og sangskriver Randi Laubek.

Planen for de tre duoers optrædener ser således ud:

Torsdag 18. september kl. 20.00
Sebastian & Lise Westzynthius, Møbelfabrikken, Nexø.
Halfdan E & Randi Laubek, Grønbechs Gård, Hasle.
Steffen Brandt & Harald Haugaard, Kulturhuset FREM, Svaneke.

Fredag 19. september kl. 20.00
Sebastian & Lise Westzynthius, Rønne Theater, Rønne.
Halfdan E. & Randi Laubek, Forsamlingshuset Månen, Christiansø.
Steffen Brandt & Harald Haugaard, Scala, Gudhjem.

Lørdag 20. september kl. 20.00
Gallaaften med alle seks kunstnere, Bornholms Musikhus, Rønne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA