x

Robbie Williams indspiller med Trevor Horn

Robbie Williams indspiller med Trevor Horn

Frankie Goes To Hollywood, Grace Jones, Seal, ABC, Lisa Stansfield, Tom Jones, Yes, Paul McCartney, Pet Shop Boys, t.A.T.u og Belle & Sebastian er blot et lille udvalg af kunstnere, der har benyttet sig af produceren Trevor Horn, der havde sit første hit i 1979 med sangen "Video Killed The Radio Star". Seneste navn til listen er Robbie Williams, der ifølge The Sun har skrevet 50 sange med den 59-årige hitmager.

Listen af samarbejdspartnere på Williams' kommende album inkluderer allerede Guy Chambers, Mark Ronson og Chaz Jankel (fra Ian Dury & The Blockheads), men ifølge seneste melding er det altså Trevor Horn, der har overtaget projektet. Det er The Sun, der har talt med Williams, som udtaler, at han aldrig har følt sig så positiv om en kommende udgivelse.

Det kom tidligere på måneden frem, at spekulationer om, at Robbie Williams ville vende tilbage til Take That, ikke har noget på sig. En talsmand for Williams udtalte, at al fokus var på at få færdiggjort det kommende album, og at der derfor ikke var nogen planer for et kommende samarbejde med de fire nuværende Take That-medlemmer.

Robbie Williams' kommende album skal følge op på albummet "Rudebox" fra 2006.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA