x

Lucy Love i High Five Klubben

Lucy Love i High Five Klubben

Bevæbnet med en mikrofon og produktioner fra den danske hiphop-veteran Yo Akim har den dansk-zambianske Lucy Love taget det danske land med storm. Hendes debutalbum "Superbillion" har fået store roser, og nu kan tonerne fra albummet høre live i Århus, når den grime-kometen besøger den urbane månedsklub High Five Klubben den 2. maj.

Dj Diverze og dj Peter Plus er bagmændene bag den nystartede High Five Klubben, som satser på at sætte en fest i gang i det århusianske Pakhuset, og som siden februar har haft besøg af kunstnere som dj Tue Track, Negash Ali og dj Le Bon fra Den Sorte Skole. Lørdag løber den fjerde fest af stablen, og arrangørerne byder denne gang velkommen til nye grime-stjernen Lucy Love, der sammen med dj-pigerne fra La Femme, Le Danger! skal sætte festen i gang.

Lucy Love er en af de første store grime-artister i Danmark, og er ikke bange for at kombinere sine tæt leverede rim med elektro og dub-genrer. Musikken er af international standard, hvilket GAFFAs anmelder også tog hatten af for, da han gav debutalbummet Superbillion fra i år fem stjerner:

"Lucy rapper superstramt med en endog meget autentisk britisk accent, og hun har oven i købet noget på hjerte, hvilket ellers ofte er en mangelvare i grimens univers af overfladisk gunclap-lyrik. Yo Akims produktioner er opfindsomme, men bærer lidt præg af at være lavet med et begrænset sonisk arsenal. På den anden side er det med til at give pladen et sammenhængende udtryk".

Der er lagt op til endnu en fest på Pakhuset, når de to dj's og arrangører byder glade mennesker velkomne til High Five Klubbens fjerde klubaften, og med Lucy Love på plakaten er succesen for den nye klub sikret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA