x

Dial Zero udgiver den svære toer

Dial Zero udgiver den svære toer

Det rockede indieband Dial Zero blev rost for deres selvbetitlede debutalbum fra 2005, hvor bandet med succes trak på inspiration fra bands som Kashmir, Pixies og Nirvana. Nu udgiver rockgruppen opfølgeren til debutalbummet som har fået titlen "Mount Everest" og spiller desuden på Rust i København den 2. maj.

Dial Zero blev spået en stor karriere i 2005, inden de havde udgivet noget, og GAFFA satte dem blandt andet på listen "De Bliver Store I 2005" sammen med navne som Figurines og Bikstok Røgsystem. Selvom Dial Zero ikke nød helt samme succes som disse bands, blev debutalbummet rost i rigelige mængder. GAFFAs anmelder gav således albummet "Dial Zero" fem stjerner og skrev blandt andet i sin anmeldelse:

"Dial Zero har så meget flair for den strømførende melodi, at det ganske sikkert også var blevet en respektaftvingende debut uden dem. Sådan er det med rendyrket talent, og det har drengene så rigeligt af. Også efter international målestok".

Den svære toer er nu på vej fra Dial Zero og allerede i weekenden kan det guitardrevne indieband høres live sammen med det norske poprockband Bellman. Her burde det være muligt at høre den første single fra Dial Zeros andet album, der hedder "Puke". Nummeret handler efter sigende om forsangeren Christian Hansens rolle som frontmand i bandet og som idol og kan desuden erhverves digitalt fra den 4. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA