Nyhed

VILD OVERRASKELSE: Burna Boy spiller på Smukfest

Afrobeats-ambassadøren leverer et lille stykke Vestafrika til Skanderborg denne sommer

Damini Ebunoluwa Ogulu - også kendt som Burna Boy - er en af Nigerias største verdensstjerner. Sammen med sine kolleger Akon, Wizkid og Davido og Rema har han sat Vestafrika på det globale musiklandkort. I dag er det offentliggjort, at han besøger skoven i Skanderborg om onsdagen til dette års Smukfest. 

Burna Boy har udgivet i alt syv album, og spillede også i Danmark sidste år, hvor man kunne opleve ham på Roskilde Festivals Orange Scene. Dengang kvitterede GAFFAs anmelder med fire ud af seks stjerner, og kaldte den nigerianske stjerne for "en eventyrfortæller. Det er musik, man kan ryste røv til og vejr, der får dig til at ryste håret som en labrador efter et brusebad".

Mediet Rolling Stone placerede ham i 2023 som nummer 198 på listen over verdens største sangere nogensinde, og han har over 15 millioner månedlige lyttere på Spotify. Burna Boy slutter sig til en række af internationale på dette års Smukfest såsom Dean Lewis, Diana Ross, Icona Pop, Sam Smith med flere. Find hele programmet her.


LÆS OGSÅ: En af verdens mest hypede festivaler kommer til Europa

ANNONCE