x

Eminem beholder sin førsteplads

Eminem beholder sin førsteplads

Fredag morgen, ahem, formiddag (husk, det er fridag i dag), er vanen tro lig med offentliggørelsen af ugens danske hitlister for salg af albums, downloads, dvd'er, ringetoner og meget mere.

Denne uge ligger Eminem for anden uge i træk nummer et med sit comeback-album "Relapse". Sanne Salomonsen går op fra en tredje- til en andenplads med sit comeback, "Unico", mens sidste uges toer, Green Days "21st Century Breakdown" ryger ned på en tredjeplads.

Ugens højst placerede nyhed er den italienske dameven Eros Ramazotti og hans "Ali E Radici", der går ind på en syvendeplads. På plads nummer 23 finder vi en vaskeægte gammel nyhed i form af selveste Wolfgang Amadeus Mozart, der 218 år efter sin død stadig hitter, oven i købet med sine samlede værker i bokssættet "Complete Works". En ganske anden kunstner, Marilyn Manson går ind på en 32.-plads med "The High End Of Low", og igen en helt tredje musikalsk konstellation, 60'er-gruppen Herman's Hermits, går ind på plads nummer 34 med "Our Danish Collection".

På hitlisten finder man også to re-entries, nemlig på plads nummer 27 Gasolin's og deres samlede værker i "Black Box" og endelig, på plads nummer 40, Eagles og deres 2007-album "Long Road Out Of Eden". Givetvis udløst af gruppens koncerter i Malmö og Århus i den forgangne weekend.

Både download- og radio-airplay-hitlisten har en ny nyhed i denne uge. Endnu et comeback i form af Aqua og deres første single i ni år, "Back To The 80's".

Læs hele hitlisten her.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA