x

Santigold i studiet med Pharrell

Santigold i studiet med Pharrell

Amerikanske Santi White ser ud til at holde fast i navneændringen fra Santogold til Santigold, og nu er hun ved at gøre sig klar til at komme i gang med indspilninger til sit andet album. Første skridt har været at hyre en række samarbejdspartnere, og her har hun primært trukket på folk, hun kender fra tidligere kollaborationer.

En af dem er Pharrell Williams, som hun optrådte sammen med på singlen "My Drive Thru", hvor også Julian Casablancas fra The Strokes medvirker. Også Diplo og Switch skal inviteres med i studiet, da Santigold tydeligvis var tilfreds med deres bidrag til hendes debutalbum "Santogold" fra 2008.

Det nye materiale skal produceres af Spank Rock, der medvirkede sammen med Santigold, M.I.A. og Nick Zinner fra Yeah Yeah Yeahs på sangen "Whachadoin?", der findes på N.A.S.A.-albummet "The Spirit Of Apollo".

Santigold fortæller NME, at hun allerede har været i studiet med Pharrell, men at de egentlige indspilninger først begynder til august. Hun lister samtidig Otis Redding og rapperen Egyptian Lover som inspirationskilder til albummet, der formodentlig først udsendes i 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA