x

Oasis spildte deres tid på Benicàssim

Oasis spildte deres tid på Benicàssim

Oasis var blandt hovednavnene på dette års Benicàssim Festival, men nu har Noel Gallagher i et blog-indlæg beskrevet torsdagens koncert på den spanske festival som "fucking spild af tid", da de undervejs havde store lydproblemer og måtte afbryde koncerten midt i "Wonderwall".

På sin private blog på bandets officielle webside skriver Gallagher, at havde det ikke været for et fantastisk publikum, så havde koncerten været en ren katastrofe.

"Jeg kan faktisk ikke sige nok om publikum. Helt utrolig opførsel. En særlig tak til de topløse tøser - sikke et velkomment syn det var!"

I samme indlæg forklarer Gallagher, at PA-anlægget brød ned to gange, og gruppens monitor-system brød også ned to gange, hvilket blev så frustrerende, at Liam Gallagher udvandrede midt i "Wonderwall".

Frustrationen har sikkert været ekstra stor, fordi dette er sket for gruppen flere gange på denne turné blandt andet i juni i hjembyen Manchester, hvor de blev nødt til at afbryde deres koncert gentagne gange på grund af både strøm- og lydproblemer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA