x

Ingen nye indspilninger fra Blur

Ingen nye indspilninger fra Blur

I forbindelse med Blurs gendannelse til en række koncerter har der været mange spekulationer - for ikke at sige forventninger - om at gruppen på et tidspunkt ville gå i studiet og indspille nyt materiale.

Det afvises nu af gruppens bassist Alex James:

"Det (koncerterne, red.) var det, vi sagde vi ville gøre, vi gjorde det og det var alle tiders. Der har ikke været tale om andet, men hey, det var fedt", siger James om koncerterne til BBC.

Koncertrækken omfattede i alt tolv shows, inklusive en optræden som hovednavn på årets Glastonbury Festival - som James i interviewet kalder Blurs bedste koncert nogensinde - samt to koncerter i Londons Hyde Park i starten af denne måned. Disse koncerter blev gjort tilgængelige som downloads og cd'er fra gruppens hjemmeside.

Blurs guitarist Graham Coxon genoptog solokarrieren i aftes, da han gav koncert i The Roundhouse i Londons Camden Town. Som led i festivalen iTunes Live spillede han hele sit aktuelle soloalbum, The Spinning Top i kronologisk rækkefølge, med nummeret "Far From Everything" som eneste undtagelse.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA