x

Moby spiller klimakoncert

Moby spiller klimakoncert

Europa-Kommissionen er gået sammen med 11 musikalske navne fra Bulgarien, Den Tjekkiske Republik, Tyskland, Danmark, Frankrig, Ungarn, Italien, Polen, Rumænien, Sverige og England for at skabe opmærksomhed omkring klimaændringerne med kampagnen "Play To Stop: Europe For Climate". Hvert land vil blive repræsenteret i form af en ambassadør, som for Danmarks vedkommende vil være sangerinden Anna David.

Som led i kampagnen vil der blive arrangeret en række koncerter i Europa, der skal sætte fokus på klimaændringerne. Den første "Play to Stop - Europe for Climate"-koncert finder sted 20. august i Stockholm og kommer til at være med Moby, der udtaler følgende om kampagnen:

"Klimaændringer er et kæmpe problem, og jeg tror faktisk, at vi er lige ved at være nået dertil, hvor vi ikke længere kan gøre noget for at forhindre det. Jeg er stolt af at være en del af MTV's og EU's kampagne for at reducere drivhusgasserne".

Koncerten kommer til at foregå i forbindelse med arrangementet "World Water Week" i Stockholm, som er et årligt debatforum med fokus på de mest presserende spørgsmål omkring verdens vandressourcer. Her vil eksperter og ledere fra hele verden mødes for at udveksle ideer, fremme nytænkning og udvikle løsninger.

De næste "Play To Stop - Europe For Climate"-arrangementer finder sted 19. september i Budapest og 7. december i København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA