x

Lars H.U.G. synger dansksprogede sange på efterårsturné

Lars H.U.G. synger dansksprogede sange på efterårsturné

Billede: Morten Larsen

I morgen påbegynder Lars H.U.G. sin efterårsturné i Magasinet i Odense, og det bliver H.U.G.’s første klubkoncerter siden slutningen af 90’erne. Det bliver samtidig også første gang i årevis, man kan høre H.U.G. fremføre sange fra sit dansksprogede repertoire. På H.U.G.s sommerturné i år på bl.a. Grøn Koncert spillede han nemlig kun sange fra sine sidste to engelsksprogede album, "Save Me From This Rock’n’Roll" fra i år og "Kiss And Hug (From A Happy Boy)" fra 1996. Og mon ikke, der var én og anden, der savnede H.U.G.’s gamle sange på dansk?

Det bliver der så rådet bod på nu, selvom H.U.G. naturligvis også synger sine nye engelske sange. Men han lover en lang sætliste med numre fra især "Kysser Himlen Farvel" og coveralbummet "Kopy", så måske bliver der genhør med klassikere som "Elsker Dig For Evigt", "Hvor Går Vi Hen`?", "Kysser Himlen Farvel", "Dansevise", "Kvinde Min" m.fl. Ja, hvem ved (H.U.G. gør selvfølgelig) – måske kan man ligefrem håbe på et genhør med nogle af de eksperimenterende sange fra debuten "City Slang" med musik til Søren Ulrik Thomsen-digte og noget fra H.U.G.’s gamle band Kliché. Her vil GAFFA.dk dog mene, at oddsene er ret høje.

Turnéen bringer H.U.G. til følgende byer:
06.11 Odense, Magasinet
07.11 København, Vega
08.11 Roskilde, Hallerne
13.11 Ålborg, Skråen
14.11 Viborg, Paletten
15.11 Århus, Train
21.11 Vejle, Torvehallerne
22.11 Vordingborg, Stars

Samtidig sætter Lars H.U.G. en stor del af sin billedkunstneriske produktion på auktion hos auktionshuset Lauritz.com. Værkerne kan ses hos Lauritz.com i Bredgade i København til 1. december. Læs mere på www.lauritz.com. Der forlyder ikke noget om et velgørende formål.

Lars H.U.G. blev i øvrigt for nylig indstillet til livsvarig ydelse på finansloven. Ydelsen er dog indtægtsreguleret, så man må formode, at det er begrænset, hvor mange skattekroner, der vil tilflyde H.U.G. i den nærmeste fremtid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA