x

Jethro Tull til Ålborg og Århus

Jethro Tull til Ålborg og Århus

Få bands har en så karakteristisk lyd som britiske Jethro Tull, som debuterede med "This Was" i 1968 og umiddelbart efter fulgte op med den mesterlige "Stand Up" (1969). I samme periode gav gruppen uforglemmelige koncertoptrædener, eksempelvis på Isle of Wight Festival i 1970 og som gæster i "The Rolling Stones Rock'n'Roll Circus" i 1968 - som i øvrigt først udkom flere årtier senere.

Formlen, med hård rock iblandet elementer af folk og forsanger Ian Andersons tværfløjte, har siden kastet klassikere som "Thick as a Brick" og "Aqualung" af sig, og til foråret kan man høre udpluk fra det righoldige bagkatalog live, når Anderson og co. igen gæster Danmark.

Vi kunne tidligere på ugen rapportere, at gruppen giver koncert i Tivolis Koncertsal i København den 15. april. og nu offentliggøres det, at gruppen benytter lejligheden til også at aflægge visit i provinsen. Den 13. april gæster Jethro Tull således Musikhuset i Århus, mens Aalborg Kultur- og Kongrescenter får besøg af gruppen dagen efter.

Gruppen har gæstet Danmark ved adskilige lejligheder, senest i Randers sidste sommer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA