x

Damon Albarns-debutsoloalbum ude den 24. november

Damon Albarns-debutsoloalbum ude den 24. november

Som tidligere skrevet her på siden har Blur-sangeren Damon Albarn indspillet et soloalbum på en firesporsbåndoptager, mens bandet har turneret rundt med ”Think Tank”-albummet. Dengang lå der dog ingen faste planer om, hvornår albummet skulle udsendes; spørgsmålet var, om det overhovedet skulle udsendes. Men nu er det blevet offentliggjort, at albummet med titlen ”Democrazy” eller ”Demo Crazy” udsendes den 24. november.

Albummet kan dog kun erhverves i England, og det findes kun på vinyl i 5000 eksemplarer. Det er Albarns eget selskab Honest Jon’s, der står for udgivelsen. Det var også Honest Jon’s, som stod bag ”Mali Music”-albummet.

Tilbage i august måned udtalte Albarn: ”Det ødelægger alt, hvad musikindustrien har bygget op. Men jeg syntes, det kunne være interessant at lade folk høre en side af musiktilblivelsen, de ellers aldrig høre. Det er den "lowest-fi record" nogensinde. Det er ikke et kommercielt album."

Blur er for tiden ved at afslutte deres verdensturné, der herhjemme bragte dem til årets Roskilde Festival og til Store Vega i sidste måned. Det er planen, at Albarn skal spille en solokoncert den 22. december i London.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA