Nyhed

Gasblå starter turné på lørdag

Næstved-kvartetten tilføjer seks efterårsdatoer

De er fra Næstved. De skriver dansksproget, tidløs garagerock. Og så var de kvartetten på GAFFA liste over, hvem der bliver store i 2009. Nu sætter Gasblå kursen mod de sjællandske og fynske landeveje, når Næstved-bandet starter sin efterårsturné på lørdag på Rust i København.

Gasblå gør det til en dyd at arbejde sig op fra bunden, gennem øvelokaler og små jobs. Med udgivelsen af deres første album, "Rebel", i foråret er de trådt et skridt nærmere visionen om at leve af at være rockmusikere. Deres danske tekster handler "Om nedture og skuffelse, der kommer bag på én. Om den underfundige kærlighed. Om at slå dæmoner ihjel. Om dødsangst og svigt. Om sensationerne. Og om alt brændstoffet og drømmene."

Deres debutalbum fik følgende ord med på vejen fra GAFFAs anmelder, Michael Gonzalez:


"Melodier, breaks og hooklines sidder på de fleste af pladens 12 numre lige i skabet, og sine steder minder Gasblå sjovt nok om en krydsning mellem Marilyn Mansons mere glamrockede eksperimenter og Love Shop. Forsanger Brian Hesselbergs fremragende vokal tilfører musikken et klædeligt lidt dystert skær, og teksterne befinder sig et velvalgt sted mellem kitsch og alvor."

Turnéplan:

15. august: Rust, København
20. august: Rådhuspladsen, København (World Skills Legene)
30. august: Studenterhuset, Odense


6. november: Studenterhuset, Slagelse
7. november: Næstved Hovedbibliotek
4. december: Platancaféen, Vordingborg

ANNONCE