x

Big Fat Snake topper hitlisten

Big Fat Snake topper hitlisten

Fredag er vanen tro lig med offentliggørelsen af ugens officielle danske hitlister inden for album, downloads, ringetoner og meget mere. Og i denne uge finder vi en nyhed på førstepladsen, nemlig Big Fat Snake og deres 17. album, "What Is Left Is Right". Deres første album uden guitaristen Peter Viskinde, hvilket tilsyneladende ikke har haft negativ betydning for salgstallene.

På andenpladsen finder vi Whitney Houston og hendes første album i syv år, "I Look To You". Et album, der har fået noget lunkne anmeldelser i ind- og udland, men det har åbenbart ikke skræmt pladekøberne væk.

Næste nyhed finder vi på plads nummer seks, hvor Medina går ind med sit andet album, "Velkommen Til Medina". Et album, der allerede har givet hende to store hits med "Kun For Mig" og titelnummeret.

Nogle andre teenagefavoritter, Dúné går ind på en 11.-plads med deres andet album, "Enter Metropolis".

I den mere modne afdeling finder vi John Fogerty, som er en nyhed på 15.-pladsen med "Blue Ridge Rangers Ride Again".

Nikolaj Nørlund er ny på en 23.-plads med sit velanmeldte album "Tid Og Sted", og de danske dødsmetalveteraner Illdisposed er sidste nyhed i top 40 med "To Those Who Walk Behind Us" på 32.-pladsen.

En enkelt re-entry er det også blevet til i top 40, nemlig L.O.C. og hans næsten halvandet år gamle "XxxCouture/Melankolia", der går ind på en 40.-plads.

På download-hitlisten er Medina og hendes nye single "Velkommen Til Medina" nummer 1 for anden uge i træk. Medina går også ind på en 24.-plads med "Ensom", mens Lady Gaga går ind på plads nummer 27 med "Paparazzi". Sidste nyhed finder vi på plads 38 med Carolina Liar og "Show Me What I'm Looking For".

Også på download-hitlisten finder vi en enlig re-entry, nemlig Celina Ree og hendes "Når Du Rører Ved Mig", der går ind som nummer 38.

Se hele hitlisten her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA