x

Non+ udgiver debut i Danmark

Non+ udgiver debut i Danmark

Det har været længe undervejs, men nu kan Non+ endelig udsende deres debutplade "Sound Of Chance" her i landet. Gruppen udsendte pladen i Japan sidste år, men da deres danske pladeselskab pludselig gik konkurs kom albummet aldrig ud i bandets hjemland. Men det laves der om på til oktober.

Non+ har profileret sig i år ved at være blandt de sidste fire navne i årets udgave af KarriereKanonen, og de nappede desuden prisen som Best Pop Act til første udgave af prisuddelingen Underground Music Award, der blev afholdt i juni måned.

Non+ består af Tucu Ifill (Vokal), der tidligere har sunget i Djosos Krost og har også lånt sin vokal til kollegaerne i Lulu Rouge. Robin Hannibal (vokal, multiinstrumentalist og producer) er en del af producerkollektivet BoomClapBachelors, bagmand og den ene halvdel af duoen Owusu&Hannibal, producer og sangskriver for Nobody Beats the Beat og er netop nu højaktuel som den ene halvdel af duoen Quadron, der er i heftig rotation på P3 med nummeret Slippin. Sidste mand er Ronni Vindahl (sanger, multiinstrumentalist og producer), der ligeledes er en del af BoomClapBachelors og som også står bag produktion og sangskrivning på den seneste Nobody Beats the Beat plade.

Man kan forvente at høre singlen "Wake" en del på P3 i de næste uger, da den vil blive sat i rotation i næste uge. Dermed kommer den til at varme op for den danske udgivelse af "Sound Of Chance", der vil kunne købes digitalt fra 26. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA