x

The Raveonettes tager på dansk turné

The Raveonettes tager på dansk turné

Sune Wagner og Sharin Foo har haft stor dansk og international succes med deres duo The Raveonettes, siden deres første udgivelse "Whip It On" udkom i starten af dette årtusind. Mens gruppens femte album er på trapperne, annoncerer The Raveonettes nu en lille Danmarksturné, der omfatter København, Århus, Odense og Ålborg.

Efter en et par år med barsel, soloprojekter og et enkelt julealbum laver de to igen et album, der bliver det første i fuld længde siden "Lust Lust Lust" fra 2007. Albummet udkommer den 5. oktober, og The Raveonettes skal efter udgivelsen først på en længere turné i USA, før de gæster Danmark med "In And Out Of Control" i baghånden.

Det kommende album er produceret af Thomas Troelsen og er eftersigende en mere poppet udgave af The Raveonettes end man tidligere har hørt, men skridtet mod poppen betyder dog ikke, at gruppen har lagt guitarerne på hylden. Koncertgængere til BeatDay havde chancen for at høre det nye materiale fra duoen, og singlen "Last Dance" har allerede været Ugens Uundgåelige på P3.

Billetterne til kan købes fra den 2. oktober og findes via GAFFA Live. The Raveonettes' turné ser således ud:

1. december i Voxhall, Århus.

2. december på Posten, Odense.

3. december i Studenterhuset, Aalborg.

5. december i Store Vega, København.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA