x

Stor Robbie Williams-konkurrence

Stor Robbie Williams-konkurrence

Kald ham vor tids Frank Sinatra, en gadedreng, spradebasse, gavflab eller slet og ret Robbie Williams, én ting er dog helt sikkert: Robbie har forlængst bevist sig som en entertainer i en klasse helt for sig selv, og det har utallige millioner fans verden over fundet ud af.

Efter udgivelsen af det seneste studiealbum ”Escapology” drog Robbie på en omspændende turné, der kulminerede med tre totalt udsolgte koncerter i Knebworth Park, der over de tre dage husede ikke mindre end 375.000 ekstatiske fans. Disse tre koncerter er blevet foreviget på cd’en og dvd’en

Cd’en indeholder 14 højdepunkter fra de tre koncerter og den vanvittigt flot optagede dvd indeholder knap to timer med Robbie i sit rette element – på scenen. Med i dvd-udgivelsen følger en bonus-disc, der blandt andet indeholder dokumentarprogrammer, galleri, trailers fra de tidligere Robbie-dvd’er, og et interaktivt spil, hvor man kan vinde muligheden for at se eksklusive optagelser, blandt andet en højspændt version af Take That-klassikeren ”Back For Good” i en duet mellem Robbie og et andet tidligere medlem af boybandet, Mark Owen.

For at deltage i en konkurrence om cd'en "Live Summer 2003" og dvd'en "What We Did Last Summer", skal du blot svare på følgende spørgsmål.

Vi spurgte:
I december måned sidste år indspillede Robbie en tv-koncert foran et specielt inviteret publikum, men i hvilken jysk musikmetropol var det.
Det rigtige svar er: 3: Horsens

De heldige vindere er:

Anders-Christian Dahl
5000 Odense C

Kurt Nielsen
8361 Hasselager

Rasmus Clemmensen
6700 Esbjerg

Casper L. Niebuhr
2300 København S

Thomas Jensen
4400 KalundborgNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA