x

The Wong Boys på mini-turné

The Wong Boys på mini-turné

Det er efterhånden mere end et år siden, The Wong Boys udgav deres selvbetitlede første album, og de har stille og roligt spillet sig ind i den danske mainstream siden da. Nu lægger de i ovnen til tre koncerter i løbet af de næste par uger, og den sidste, der bliver spillet i Pumpehuset, København, skulle især blive en speciel oplevelse. Det bliver et helaftens-show, hvor drengenes gamle støtter møder op og leger med. Aftenens arrangement bliver således til "Choir Of Wong Believers". Frank Ziyanak og Stefan Kvamm skriver i en pressemeddelelse om showet:

"[Koncerten, red.] bliver en sammenkomst af folk, der har troet på os fra day one. Gode tour-kumpaner, som kan være med til at give denne aften lidt ekstra krydderi og krudt. Vi ville jo gerne spille hele natten for at give folk mest muligt fest for pengene. Men vi har sgu ikke kondition til det, så det er dejligt, at vores gode venner er klar til at hjælpe festen på vej."

På spillelisten til koncerten i Pumpehuset vil være dj-sæt fra Troels Abrahamsen (Veto), Spleen United og en overraskelse. Der er endnu billetter at få til alle tre koncerter, der bliver spillet i henholdsvis Kolding, Odense og København. Billetter kan findes via GAFFA Live.

Program:

14. november 2009 – Pitstop, Kolding
20. november 2009 – Kulturmaskinen, Odense (support: We Go Ego)
21. november 2009 – Pumpehuset, København (med DJ set fra bl.a. Troels Abrahamsen og Spleen United)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA