x

Cody udgives i Benelux-landene

Cody udgives i Benelux-landene

Det danske countrykollektiv Cody har taget anmelderne herhjemme med storm, og successen ser bestemt ikke ud til at skulle stoppe i Danmark. Deres ep og debutalbum, "Songs" er allerede udgivet i Tyskland, Østrig og Schweiz, og de har netop været på turné i Tyskland, hvor det gik så godt, at bandet spiller i fire tyske storbyer på vej til turnéen i Benelux-landene.

Det er Codys selvbetitlede ep, der udkom tidligere på året, som skal udgives af pladeselskabet Sonic-Rendevouz, i Belgien, Holland og Luxembourg den 20. november, hvor de også skal spille en del koncerter i 2010. De smutter også forbi den schweiziske festival Nordklang, den eneste festival i Schweiz, der fokuserer på den nordiske musikscene.

Codys ep fik, som deres første fuldlængde-album, meget pæne modtagelser. GAFFA gav det fem stjerner og skrev:

"Ført an af multitalentet Kasper Kaae er Cody et af de mest uprætentiøse og samtidig mest kompetente aktuelle danske orkestre. Her er ingen rundsave på albuerne eller påtaget ”her kommer vi”-attitude. Næh, her er i stedet tale om noget så fint som en ep, hvis kvaliteter ligger i detaljerne og den afdæmpede og meget subtile udtryksform. Om et orkester, der holder sig til det, de ved, de er virkeligt gode til, for så her at skinne smukt igennem som en lille stjerne på den danske musikscene."

Den sidste chance for at se Cody i Danmark på denne side af det nye år, vil være på Nye Rødder-festivalen i København 14. november, hvor de skal spille i Planeten i Huset, Magstræde. Her skal også Slaraffenland, Er De Sjældne, Robot Feat og mange andre spille samme aften.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA