x

Der går Rust i Maskinen

Der går Rust i Maskinen

Der går omvendte Wu-Tang-symboler, mænd i kjoler og hurtigrap over elektroniske beats i Rust, når den svenske duo Maskinen gæster den danske hovedstad i december. Med sig har de deres debutalbum "Boys II Men", der udkommer den 23. november.

De skæve duo består af medlemmer fra blandt andet grupperne Snook og Slagsmålsklubben, Afasi og Frej Larsson, som siden 2007 har indtaget dansegulvene med hitsingler som "Pengar", "Segertåget" og især det, man kalder et jättehit i Sverige: "Alla Som Inte Dansar". Numrene har sendt de to svenskere ud i verden på en stor turné til blandt andet USA, Brasilien og selvfølgelig de nordiske lande.

Maskinen udsender debutalbummet med den vildledende titel "Boys II Men", der ikke kan lade være med at lede tankerne over på den velkendte amerikanske r&b-gruppe med samme navn. Hvilke overvejelser, der gemmer sig bag titlen, vides ikke, men det er sikkert og vist, at de to kjoleklædte svenskere er normalt ikke bange for være upålidelige og føre alternative ideer ud i livet. Det kommende album er desuden produceret af blandt andre Style of Eye, Filthy, Gorky og Johan Hugo og bliver også gæstet af den brasilianske sangerinde Marina Gasolina.

Danskerne får chancen for at høre det nyudgivne album, når Maskinen indtager scenen på Rust den 12. december til en natkoncert. Billetter kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA