x

Selvmord på miniturné

Selvmord på miniturné

Der har været usandsynligt meget omtale af den nye rapgruppe Selvmord, der hvis nogen skulle være i tvivl, består af Liam O'Connor (L.O.C.), Emil Simonsen (OrgiE/Suspekt), Andreas Duelund (Bai-D/Suspekt), Rune Rask og Jonas Vestergaard. I sidste uge gav de to koncerter i Imperial Bio, København, for et publikum på omkring 2200 mennesker. Koncerterne fik pæne modtagelser i pressen, blandt andet af Jyllands-Posten, der skrev:

"Musik skal åbenbart høres i biografen, for da bandet leverede en liveopsætning af det nye album, overgik de faktisk studie-anstrengelserne. Ikke mindst takket være den sanseligt svimle surround-sound og de håndspillede dyder fra de vaskeægte musikere omkring rapperne. Sidste trumfkort var den visuelle ledsagelse, der digtede med på musikken med fragmentarisk rodløshed og industriel fremmedgjorthed."

De to koncerter der indtil videre er givet datoer for, vil foregå i Københavns Opera og Aarhus Musikhus, for netop at tilgodese det specielle lydbillede, som Selvmord gerne vil give sit publikum. Arrangørerne skriver i en pressemeddelelse om arrangementet:

"Selvmord er nu klar til at give deres første ”rigtige” koncerter, og som alt andet omkring dette band, er også valget af spillesteder usædvanligt. Som det fremgår af anmeldercitaterne nedenfor, er der fantastiske visuals projekteret bag bandet. Så det har været et ønske fra bandet, at publikum til disse første koncerter sidder (godt) og hører musikken under så optimale forhold som muligt. Derfor er netop disse steder valgt."

Koncerten i København bliver lørdag den 13. februar 2010 klokken 20.00, og i Århus lørdag den 20. februar 2010 klokken 20.00. Billetterne kan købes i forsalg fra mandag den 23. november, og vil være at finde via GAFFA Live.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA