x

The Killers ude med ny julesingle

The Killers ude med ny julesingle

"Happy Birthday, Guadalupe" hedder dette års julesingle fra The Killers, der har sendt en sådan på gaden i de sidste tre år. Overskuddet går til velgørenhed, som så mange andre af højtidens singler gør det. Frontmand og forsanger Brandon Flowers medvirkede i et interview med den amerikanske udgave af Metroxpress, hvor han fortalte om julesinglerne:

"Vi laver en julesingle hvert år, og hvert gang er det en duet. Denne her hedder "Happy Birthday, Guadalupe". Jeg synes, det er vores bedste julesang endnu. Det, jeg har lagt mærke til, ved at skrive en julesang, er, at der er en lethed omkring skrive dem. Der er ikke så meget pres. Du skriver den, og du giver den til velgørenhed. Og der er en speciel kvalitet ved vores julesange, som jeg ville ønske, at vi kunne have i vores andre sange. Jeg tror, vi tænker for meget, når vi laver et album. Hvis du går tilbage og hører vores første, hedder den "A Great Big Sled", og den anden hedder "Don't Shoot Me Santa". Jeg mener, de sange ville slå rockradio i stykker, hvis de ikke handlede om jul."

Dette års julesang er skrevet og indspillet tilbage i juli måned, og er, som nævnt, blevet skrevet med Wild Lights, med hvem The Killers har turneret med, og med The Bronx i deres mariachiband-inkarnation. Der er endnu ikke lagt en fuld version af nummeret ud på nettet endnu, omend man kan høre en 30-sekunders bid, der ligger på YouTube. Sangen vil være klar til udgivelse den første december, hvor den kan købes som download.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA