x

Aarhus Teater laver Bob Dylan-teaterkoncert

Aarhus Teater laver Bob Dylan-teaterkoncert

Både Steffen Brandt og Copenhagen Jazzhouse har på det seneste fortolket Bob Dylans udødelige sangkatalog, og nu vil manden bag The Beach Boys teaterkoncerten, Nikolaj Cederholm, også lave en teateropsætning med folklegendens sange.

Cederholm præsenterer sammen med komponistbrødrene Hellemann deres version af en Dylan teaterkoncert, hvor skuespillerne og sangerne Ulla Henningsen, Ole Thestrup, Liv Lykke, Claus Hempler og Bjørn Fjæstad fra gruppen Baal er blandt personerne på scenen.

Folkene bag den kommende opsætning havde stor succes med fortolkningen af The Beach Boys' sange sidste år på Aarhus teater. Anmelderen fra GAFFA, Mikkel Elbech, så denne koncert og skrev i sin femstjernede anmeldelse af den:

"Hvert enkelt nummer har fået et splinternyt arrangement, der på en og samme gang fuldt ud beviser både den eviggyldige kvalitet, som sangene rummer – og som i særdeleshed geniet Brian Wilson kan takkes for at have komponeret – og så de frygteligt kreative og oftest lige så velfungerende fortolkninger af sangene, som Jens og Peter Hellemann har leveret til teaterkoncerten."

Nu fortsætter Aarhus Teater succesen med Bob Dylans sange, der bliver sat op i 2010. Billetterne til koncerten kan findes på Aarhus Teaters hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA