x

Liars ude med flere album-detaljer

Liars ude med flere album-detaljer

Bandet med den konstant skiftende stil, amerikanske Liars, er snart ude med deres femte album, og er nu gået ud med en bid mere information om udgivelsen. Pladens titel er nu bekræftet som "Sisterworld", og bliver deres første fuldlængdes plade siden den selvbetitlede "Liars" fra 2007. Tracklisten er også frigivet, og kan ses nedenfor. De har netop lagt åbningsnummeret "Scissor" ud til streaming på deres MySpace-side og som gratis download på pladens officielle hjemmeside.

Studiealbummet "Liars" blev vel modtaget, også af GAFFAs anmelder Erik Barkman, der mente at bandet endelig havde modnet deres lyd så meget, at de forrige albums blegner i sammenligning:

"De første par album var det svært at fornemme støjrockernes master plan, men med Liars står det krystalklart: Newyorkerne ved præcis, hvad de vil. Om så klarheden skyldes større musikalske modenhed eller simpelthen den stringens, der præger trioens foreløbige albumproduktion, er et åbent spørgsmål. Liars er i hvert fald et respektaftvingende album, hvor bandet med største selvtillid hælder en lang række alternative rockgenrer i den store sorte gryde og gør heksesuppen til deres egen."

Pladen er produceret af Tom Biller, der også har styret mixerpulten for Kayne West og Beck, og af bandet selv. Den er blevet til i et studie i Los Angeles, en by der tilsyneladende har inspireret bandet, der udtaler om valget af byen:

"Vi er interesserede i det alternative rum, folk skaber for at bibeholde en identitet i en by som L.A. Miljøer hvor udstødte og enspændere fejrer deres forskruede forhold til samfundet."

Som vi tidligere har skrevet, udkommer "Sisterworld" i starten af 2010, nærmere bestemt mandag den 8. marts. Det vides ikke, om der frigives flere singler, inden udgivelsen, eller om pladen bliver fulgt op med en turné.

Trackliste:

'Scissor'
'No Barrier Fun'
'Here Comes All The People'
'Drip'
'Scarecrows On A Killer Slant'
'I Still Can See An Outside World'
'Proud Evolution'
'Drop Dead'
'The Overachievers'
'Goodnight Everything'
'Too Much, Too Much'

De første par album var det svært at fornemme støjrockernes master plan, men med Liars står det krystalklart: Newyorkerne ved præcis, hvad de vil. Om så klarheden skyldes større musikalske modenhed eller simpelthen den stringens, der præger trioens foreløbige albumproduktion, er et åbent spørgsmål. Liars er i hvert fald et respektaftvingende album, hvor bandet med største selvtillid hælder en lang række alternative rockgenrer i den store sorte gryde og gør heksesuppen til deres egen.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA